Acasa Evenimente

Proiecte

I.I.R.

Primăria Moieciu şi Asociaţia  Respect lansează programul “S.O.S. MEDIUL” care îşi propune sprijinirea iniţiativelor si găsirea soluţiilor optime de finanţare pentru finalizarea proiectelor în domeniul energiilor regenerabile care nu sunt un pericol pentru sănătate şi mediu, în spiritul politicilor europene si al programului“Energie Inteligentă pentru Europa”.
          În acest sens, incepand cu 01.11.2010 se deschide sesiunea de depuneri de cereri de finanţare sub egida I.I.R. (Investing In Romania) în care proiectele dumneavoastră in domeniul EE-SRE (Energie Electrică din Surse Regenerabile de Energie) vor fi prezentate si promovate in mediul de afaceri internaţional.

Asociaţia foloseşte ca vector de promovare multiplele conexiuni pe care le are cu cele mai prestigioase grupuri de investitori din lume.

Procedura atribuirii de finanţare cuprinde 2 etape:
In Etapa 1 solicitantul finanţării va depune o Cerere de Tip I pentru ca acesta să poată fi introdus în baza de date internaţională şi ulterior să treacă la etapa 2. În 48 de ore de la înregistrarea cererii se va primi confirmarea şi se va intra in etapa 2.

Etapa 2 reprezintă întocmirea dosarului complet conform cu Formularul de Tip II

Cererea şi formularul de înscriere se află pe site-ul asociaţiei www.asociatiarespect.ro. si vor fi trimise pe adresa:

iir@asociatiarespect.ro

Nota: Solicitantii care au deja dosarul intocmit pot aplica simultan pentru etapele 1 si 2.

Orice alte informatii de care aveti nevoie vor fi solicitate in scris la adresa de email de mai sus.

Asociatia Respect Romania

Template Monster Website Templates